Accessoires

In de webshop van Babykledingenzo zijn diverse artikelen te vinden voor baby’s. Ook hebben wij accessoires in ons assortiment waaronder bijvoorbeeld babybadjes. Daarnaast is er nog veel meer aan accessoires te vinden. Iets bestellen? Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden en zijn binnen 2 tot 5 dagen in huis te verwachten. 

Baby accessoires van diverse merken.

In onze webshop verkopen wij diverse baby artikelen van verschillende merken. Wij hebben stoel verhogers (voor bijvoorbeeld eetkamerstoelen) en badverkleiners in ons assortiment. De volgende merken zijn bij ons verkrijgbaar:
  • Babydam
  • Kaboost
Dit zijn allemaal merken met producten van zeer hoge kwaliteit. Ieder merk heeft haar eigen assortiment aan baby artikelen. Wij hebben de producten zorgvuldig uitgezocht en hier een selectie van gemaakt.

Contact opnemen met Babykledingenzo

In onze webshop zijn tal aan accessoires voor baby’s te vinden. Van babybadjes tot plaspotjes, wij hebben het allemaal en bieden de verschillende accessoires aan voor een mooie prijs. Mochten er vragen zijn over deze producten of de bestelling hiervan, dan kan contact worden opgenomen met Babykledingenzo. De beste manier om snel antwoord te krijgen is door te mailen naar info@kraamcadeau-enzo.nl. Daarnaast kan gebeld worden naar 085-8086859. Ook zijn we te bereiken via het contactformulier op de website.

Accessoires

Actieve filters