T-Shirts

T-shirts uit de basiscollectie van het merk Wooden Buttons zijn gemaakt van Bio-katoen en worden geproduceerd in Nederland. De productie voldoet aan strenge milieueisen. Hierdoor koopt u een eerlijk en verantwoord product.

Het belangrijkste bij babykleding is dat het comfortabel en zacht moet zijn. Het tere babyhuidje is nog niet opgewassen tegen ruwe stoffen. Als de babykleding te strak zit kan het kindje zich niet lekker bewegen. De babykleertjes moeten warm genoeg zijn maar ook ademend. Dit om een geïrriteerde huidje te voorkomen.

Het katoen wat door Wooden Buttons gebruik wordt voldoet aan deze criteria. Wooden Buttons produceert op bestelling en niet op massaproductie.

Bedrukken van babykleding.

Een romper, baby t-shirt of  een andere kledingstuk laten bedrukken? Bijvoorbeeld met de naam van de baby of een leuke tekst en/of afbeelding? Dat is mogelijk bij babykledingenzo. Stuur ons een mail met de naam, tekst en/of afbeelding. Geef aan welk kledingstuk u wenst, in welke kleur en maat. Wij mailen u een proefdruk en als deze akkoord is, gaan wij ervoor zorgen dat dit voor elkaar komt.

Indien het bestelde artikel op voorraad is wordt deze binnen 48 uur verzonden en zijn binnen 2 tot 5 dagen in huis te verwachten.

Mogelijk kan de kleur iets afwijken.

T-Shirts

Actieve filters