Verzorging

In de webshop van Babykledingenzo is een breed assortiment aan producten voor babyverzorging te vinden. De producten die wij verkopen zijn van het merk ‘Bella Baby Happy Cosmetics’, die je alleen online kan kopen. Naast de babyproducten verkopen wij ook producten speciaal voor de moeders. Deze producten zijn van het merk ‘Bella’. Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden en zijn binnen 2 tot 5 dagen in huis te verwachten.

Babyverzorging van het merk Bella Baby Happy Cosmetics

Wij hebben een ruim aanbod aan babyverzorgingsproducten in onze webshop. Het is van groot belang een baby goed te verzorgen en dit op een zachte manier te doen met goede producten. De babyhuid is namelijk erg gevoelig. Wij bieden diverse producten aan zoals badproducten, baby crèmes, babydoekjes, zeep en nog veel meer.

De producten bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze kunnen de tere babyhuid beschermen. De verzorgingsproducten zijn allemaal hypoallergeen en daarmee geschikt voor iedere baby, ongeacht het type huid. Deze babyverzorging bevat natuurlijke olijfolie. Ze bevatten daarnaast geen conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor de dagelijkse verzorging.

Producten voor moeders

Daarnaast zijn in onze webshop ook een aantal producten te bestellen voor moeders. Dit zijn producten van het merk Bella. In ons assortiment zitten incontinentiematerialen voor direct na de bevalling. Hierbij valt te denken aan kraamverband, maandverband en zoogkompressen.

Contact

In onze webshop is ons ruime assortiment aan babyverzorging te vinden en te bestellen. Indien er vragen zijn over de producten of bestellingen, zijn wij te bereiken via info@kraamcadeau-enzo.nl. Daarnaast kan gebeld worden naar 085-8086859. Ook is het mogelijk een berichtje achter te laten in ons contactformulier. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te woord te staan en verder te helpen.

Verzorging

Actieve filters

10 x 56 stuks Happy Baby...

Wordt gratis bezorgd.

Voor gevoelige huid.

Hypoallergene doekjes, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, allergische huid. Ze bevatten verzachtend aloë-extract, dat eventuele irritaties verzacht.

Aantallen: 10 x 56 st

10 x 56 stuks Happy Baby...

Prijs € 15,00
Maandpakket 1 baby...

Maandpakket met verzorgingsproducten voor uw baby.

Bestaat uit

1 fles babyolie

1 fles babyshampoo

1 fles baby douchegel

1 tube cream

4 pakken sensitive babydoekjes

Maandpakket 1 baby...

Prijs € 16,95
Maandpakket 2 baby...

Maandpakket met verzorgingsproducten voor uw baby.

Bestaat uit

1 fles babyolie

1 fles babyshampoo

1 fles baby douchegel

1 tube cream

4 pakken wet wipes

Maandpakket 2 baby...

Prijs € 16,95