Happy Luiers

In de webshop van Babykledingenzo zijn luiers van het merk ‘Happy’ te vinden. Happy luiers is een online aanbieder van luiers met een uitgebreid aanbod voor uw kind. Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden en zijn binnen 2 tot 5 dagen in huis te verwachten.

Online luiers kopen.

Goede luiers voor baby’s zijn nog wel eens lastig om te vinden. Wij verkopen luiers van het A-merk Happy. De luiers van dit merk bieden een betrouwbare en comfortabele bescherming, tegelijkertijd geniet de baby van een maximale bewegingsvrijheid. Dankzij de anatomische pasvorm en de brede tailleband sluiten ze perfect aan bij het kruis. De luiers zijn dermatologisch getest. De huid kan goed ademen dankzij het speciale laminaat buitenlaagje. Hierdoor wordt de kans op huidirritaties aanzienlijk verkleind.
De Happy luiers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Voor iedere leeftijd hebben wij wel luiers in ons assortiment. De luiers zijn voorzien van herbruikbaar klittenband, hierdoor zijn ze eenvoudig aan- en uit te krijgen. Daarnaast hebben de luiers een dubbele anti- lekrandje en een speciaal bovenlaagje, hierdoor wordt het vocht optimaal verspreid. De kans op doorlekken is hiermee heel erg klein geworden.

De luiers van Happy hebben de volgende kenmerken:

  • Zacht
  • Latexvrij
  • Chloorvrij
  • Parfumvrij
  • Hoog absorptievermogen

Contact opnemen met Babykledingenzo

In onze webshop kunt u de luiers van Happy bestellen. Mochten er vragen zijn over deze producten of de bestelling hiervan, dan kan contact worden opgenomen met Babykledingenzo. De beste manier om snel antwoord te krijgen is door te mailen naar info@kraamcadeau-enzo.nl. Daarnaast kan gebeld worden naar 085-8086859. Ook zijn we te bereiken via het contactformulier op de website.

Happy Luiers

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters